Beach House Kijkduin

Beach House Kijkduin, huisjes direct aan het strand

Een strandhuisje in Zuid-Holland huren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij vakantiepark Beach Houses Den Haag, een park aan het strand in Kijkduin van Roompot. De strandhuisjes bevinden zich op het Haagse Zuiderstrand en zijn geschikt voor maximaal 4 tot en met 5 personen. Je kunt zo een 4 of 5 persoons luxe strandhuisje Kijkduin ook met 2 of 3 personen huren.


Gratis gebruik maken van faciliteiten Vakantiepark Kijkduin.

Strandhuisje gehuurd bij Beach House Kijkduin? Als gast van Beach Houses Den Haag mag je tijdens je verblijf in je luxe strandhuis gratis gebruik maken van de voorzieningen Vakantiepark Kijkduin. Ook van het zwembad. De afstand tussen het vakantiepark aan zee Beach Houses Den Haag en Roompot Vakantiepark Kijkduin is ongeveer 1 kilometer. Je vindt vakantiepark Kijkduin aan de andere kant van de duinen.


Deze strandhuisjes in Kijkduin zijn huisdiervrij

Een vakantie aan het strand en zee met hond boeken? Dan zijn deze strandhuisjes aan zee in Zuid-Holland niet geschikt want deze strandhuisjes nabij Den Haag zijn huisdiervrij. Elders op deze website vind je diverse strandhuisjes met hond.

duinopgang naar het strand

Strandhuisjes met 1 of 2 slaapkamers

Je kunt een Beach House Kijkduin met 1 of 2 slaapkamers reserveren. Deze strandhuisjes zijn rookvrij. Je hebt de beschikking over WIFI.


Vriendenweekend aan zee

Met je vrienden een weekendje aan zee boeken? Indien je een luxe vakantie aan zee met je vrienden wilt boeken in de omgeving van Den Haag, Scheveningen, Katwijk en Wassenaar zijn deze strandhuisjes geweldig. Je kunt een Haags strandhuisje voor 5 personen huren of 2 huisjes naast elkaar voor 10 personen. Best een goed idee voor een vriendenweekend.

zonsondergang op het strand

Meer mogelijkheden aan zee bij Roompot

Beach Houses Den Haag is een park van Roompot. Voor vrienden weekenden en strandhuisjes in Nederland heeft Roompot diverse andere mogelijkheden. Zoals Roompot Beach Houses Zandvoort aan zee. Voor een heerlijke vakantie aan zee en strand in Zandvoort.


Roompot last minute vinden?

Er is een kans dat je bij Roompot een strandhuisje last minute kunt huren maar in de zomerperiode is die kans klein. Roompot heeft echter een groot aanbod last minute vakantieparken aan zee. De kans dat je daar een Roompot last minute kunt boeken, is daar groter.