Strandhuisje huren 2 personen

Je kunt hier een strandhuisje huren 2 personen.

Zoals een strandhuisje huren 2 personen aan zee Nederland. Huur bijvoorbeeld een 2 persoons strandhuisje in Katwijk, Vlissingen, Kijkduin, Breskens of Zoutelande.  Langs de hele Nederlandse kust vind je strandhuisjes voor 2 of meer personen. Je kunt zo een huisje aan het strand voor een week in de zomervakantie huren maar meestal kan je een strandhuisje 2 personen ook reserveren voor een midweek of weekend. Een weekendje weg aan zee en verblijven in een strandhuisje op minder dan 200 meter dan de zee, is genieten. Ook als je gaat voor een romantisch weekendje weg aan zee met zijn 2.


roompot aan zee beachhouse banner

strandhuisje direct aan het strand

Strandhuisje huren 2 personen België.

Niet alleen strandhuisjes in Nederland zijn gewild, ook aan de kust van België kan je een strandhuisje huren 2 personen. Indien je in het kader van een weekendje aan zee België een strandhuisje voor 2 personen wilt reserveren, kan je dit doen in onder andere Westende, De Haan, De Panne, Middelkerke en Oostende. De meeste van deze strandhuisjes aan de kust van België liggen op een vakantiepark aan zee. Er zijn in België echter ook 6, 4 en 2 persoons, particuliere strandhuisjes te huur.


Strandhuisje 2 personen op vakantiepark huren.

Indien je een strandhuisje of lodge aan zee voor 2 personen in Nederland of België wilt reserveren, heb je meestal te maken met een vakantiepark of camping als verhuurorganisatie. Ook maken strandhuisjes vaak onderdeel uit van een vakantiepark keten. In Vlissingen bijvoorbeeld vind je Noordzee Resort Vlissingen.  Op dit kleinschalige park aan zee kan je 2 tot 6 persoons strandhuisjes boeken. In Julianadorp, Nederlad, vind je Landal strandhuisjes aan zee. Dit zijn 2 voorbeelden van parken aan zee in Nederland waar je strandhuisjes of huisjes in de duinen kunt huren. Ook Roompot exploiteert diverse vakantieparken aan de kust met huisjes op het strand.


Strandhuisje 2 personen huren Ameland

Als je een 2 persoons strandhuisje op de Waddeneilanden wilt reserveren, kom je al snel op een huisje in de duinen van Ameland uit. Weliswaar liggen deze luxe huisjes in de duinen niet direct aan het strand. Een verblijf in een huisje in de duinen is, net zoals een vakantiehuisje op het strand, ook een onvergetelijke ervaring.

zonsondergang stel op het strand

Strandhuisje 2 personen met hond huren

In lang niet alle strandhuisjes in Nederland en België zijn huisdieren toegestaan. Een strandhuisje huren 2 personen met hond is best moeilijk Dit heeft er met name mee te maken dat strandhuisjes relatief klein zijn en er weinig plaats is voor huisdieren zoals honden. Er zijn echter wel huisjes aan het strand te vinden waar honden toegestaan zijn. Meestal is er dan in het vakantiehuisje aan zee, 1 hond welkom. Deze strandhuisjes met hond liggen vaak in de omgeving van hondenstranden. Houd er echter wel rekening mee dat deze hondenstranden niet het hele jaar voor loslopende honden toegankelijk zijn.  De regels voor honden op het strand vind je bij de ingang van de meeste reguliere en honden stranden.


Strandhuisje 2 personen huren op basis van zelfvoorziening.

Je kunt zeker een strandhuisje huren 2 personen en zelf eenvoudige maaltijden bereiden. Wie denk dat je in een bescheiden strandhuisje niet zelf kan koken en eenvoudige maaltijden bereiden, heeft het mis.  In de meeste eenvoudige strandhuisjes waar je kunt overnachten vind je een kleine koelkast en mogelijkheid om te koken. En dat gaat vaak verder dan een magnetron om kant en klare maaltijden te kunnen opwarmen. Je kunt dus wel degelijk een strandhuisje 2 personen huren in België of Nederland op basis van zelfvoorzieningen. Dat maakt dat een weekendje aan zee met zijn twee en stuk goedkoper wordt.

zonsondergang op het strand

Last minute strandhuisje huren in Nederland of België.

Het is in de zomervakantie niet eenvoudig om een 2 persoons huisje aan zee, in de duinen of op het strand als last minute huisje te huren. Het aantal strandhuisjes voor twee personen is erg beperkt en zodra de temperatuur van het zeewater oploopt en de weekendjes weg aan zee ingevuld gaan worden, gaan de strandhuisjes aan zee voor 2, 3 en 4 personen als eerste weg. Het is dus niet zo slim om bij bij het huren van een strandhuisje of vakantiehuisje aan de kust op een last minute aanbieding te wachten. En dat is zeker van toepassing op een last minute strandhuisje 2 personen met hond.  Dat type last minute huisjes met hond aan zee is al helemaal beperkt te boeken.