Last minute strandhuisje

Je kunt hier een last minute strandhuisje huren.

Zoals een Landal last minute strandhuisje, een huisje op het strand bij Roompot of een particulier last minute strandhuisje. In een beperkt aantal strandhuisjes in Nederland is een huisdier toegestaan. Daar zijn echter wel regels voor. Ook bij een Landal of Roompot strandhuisje met hond. Huur je 6, 4 of 2 persoons last minute huisje op het strand bij één van onze geselecteerde aanbieders.


Last minute strandhuisje huren Nederland

Indien je op zoek bent naar een goedkoop strandhuisje en je wilt deze last minute boeken, kom je meestal uit op een last minute strandhuisje Nederland. Plaatsen aan de Nederlandse kust waar je kans hebt een last minute huisje op of aan het strand te boeken zijn onder andere Julianadorp aan Zee, Kijkduin, Vrouwenpolder, Dishoek, Katwijk en Vlissingen. Meestal zijn deze last minute huisjes op het strand in Nederland voor minimaal 2 nachten te huur maar een enkele last minute strandhuisje Nederland kan je voor één overnachting huren.


zonsondergang stel op het strand

In België een strandhuisje last minute reserveren

Het aantal echte strandhuisje in België zijn beperkt, de kans dat je een vakantiehuisje direct aan en op het strand kunt huren, is gering. Wel vind je een aantal campings en vakantieparken die direct aan de Belgische kust liggen. Je kunt dus wel een huisje aan het strand of zee aan de Belgische kust huren, bijvoorbeeld op een last minute vakantiepark Bredene, Blankenberge, Oostende of de Panne. Het betreft dan geen echte strandhuisjes maar wel last minute huisje België aan zee en strand. Honden zijn, net zoals in Nederland, in huisjes aan zee en België particulier, beperkt toegestaan. Ook zijn ze,  onder bepaalde voorwaarden,  in een aantal huisjes en last minute parken aan de kust België welkom.


Last minute strandhuisje Frankrijk huren.

Er zijn in Frankrijk diverse strandhuisjes voor 2 tot 6 of 8 personen te huur maar ook hier geldt dat het vaker om huisje aan zee Frankrijk gaat dat echte huisjes op het strand. Er zijn een aantal last minute vakantieparken en campings aan de Franse kust waar je een huisje kunt huren. Deze huisjes aan zee zijn ideaal voor een last minute vakantie aan zee Frankrijk met kinderen. Je vindt ze onder andere in Normandië en Bretagne maar ook elders aan de Franse kust. Ook zijn er in Franrijk last minute huisje aan zee te huur waar huisdieren toegelaten worden. Meestal gaat het dan om last minute vakantieparken met zwembad aan zee in Frankrijk maar er zijn ook wel particuliere huisjes aan zee in Frankrijk te huur welke je last minute kunt huren. Vind hier particuliere huisjes Frankrijk.


strandhuisje direct aan zee

In welke maanden zijn er huisjes op het strand te huur?

Strandhuisje in Nederland, België Frankrijk en andere landen aan zee zijn meestal pas beschikbaar als de seizoen strandtenten opgebouwd worden en dat is meestal in mei.  Ze worden dan in de maand mei uit de opslag gehaald en op het strand geplaatst voor de verhuur. Het zomerseizoen loopt in Nederland meestal tot en met augustus maar meestal is het nog mogelijk een strandhuisje te huren in september. Bij een geslaagde vakantie aan zee en op het strand ben je afhankelijk van de weersomstandigheden. Hoe lang je in West-Europa een last minute strandhuisje kunt huren, hangt dus mede af van het weer maar tevens ook van de vergunning die de gemeente of plaatselijke overheid heeft afgegeven. Je kunt in september wel vaak nog een goedkoop strandhuisje huren.


spelen met gezin op het strand

gezin strandwandeling met hond

Hebben alle strandhuisjes een eigen sanitaire voorziening?

Een strandhuisje heeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tent of boomhut, bijna altijd een eigen sanitaire voorziening. Indien je bijvoorbeeld in de nacht naar het toilet moet, hoef je doorgaans niet bij een algemene sanitaire ruime je grote of kleine behoefte te doen. Een strandhuisje heeft meestal een eigen douche. Op een aantal parken aan de kust van Nederland vind je strandhuisjes die bij een camping of kleinschalig last minute vakantiepark aan de kust horen. Soms moet je dan in een centrale voorziening douchen.